10 Σεπτεμβρίου 2011

3η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ανοίγει τις πύλες της από τις 30 Σεπτεμβρίου - 5 Οκτωβρίου



Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση της 3ηςΕμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας, οι συνδιοργανωτές σε συνέντευξη τύπου έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τη φετινή έκθεση. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η 3 ΕΒΕΠ θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Σεπτεμβρίου με τον ίδιο περίπου αριθμό εκθετών με πέρσι. Φέτος το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι 28€ ανά τ.μ., ενώ ο εκθεσιακός χώρος ακολουθεί όλα τα σύγχρονα εκθεσιακά δεδομένα. Επίσης, φέτος στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλα Επιμελητήρια καθώς και επιχειρήσεις εκτός νομού.
Η 3η ΕΒΕΠ θα διοργανωθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου 2011, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στην Ανδρομάχη (χώρος εμποροπανήγυρης). Συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Επαγγελματο-Βιοτεχνών Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας παροχής εκθεσιακών υπηρεσιών με την ταυτόχρονη  προβολή - προώθηση προϊόντων και επιχειρήσεων.

«Στηρίζουμε με τη συμμετοχή μας την έκθεση. Δίνουμε δυναμική στον τόπο μας»

Κάλεσμα στήριξης της έκθεσης έστειλαν οι φορείς προς τους πολίτες ζητώντας να επισκεφθούν την έκθεση, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και να εκμεταλλευτούν των εκθεσιακών προσφορών. Τόνισαν, δε, ότι η συμμετοχή στην έκθεση, στηρίζει τον εμπορικό αυτό θεσμό αποτελώντας εφαλτήριο για τη συνέχιση της διοργάνωσής του. Είναι άλλωστε γεγονός ότι οι Πιεριείς με την παρουσία τους στην έκθεση κατά τα προηγούμενα δύο έτη την ανέδειξαν σε σημαντικό τοπικό θεσμό.

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Η επίσημη τελετή έναρξης της 3ης ΕΒΕΠ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στον αύλειο χώρο. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ευγενική συμμετοχή της Ορχήστρας Νέων Δίου του Δ. Δίου – Ολύμπου, υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Πατρή. Επίσης, θα υπάρξουν εδέσματα με την ευγενική προσφορά των κάτωθι:
ü  Σωματείο Αρτοποιών Πιερίας «Ο Ευαγγελισμός»,
ü  Σωματείο Κρεοπωλών Πιερίας
ü  Οινοπαραγωγοί της Πιερίας: Γ. Αδάμος, Α. Κούρτης, Ι. Παντούλης, Κ. Παπαγιαννούλης, Αφοί Χρυσοστόμου.

Στην τελετή λήξης, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 10:00 μ.μ. θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς με την ευγενική συμμετοχή της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας «Ο Όλυμπος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδιωτών «Ο Γ. Ολύμπιος».

Δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση

Καλούνται οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 3η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στο Επιμελητήριο Πιερίας καθημερινά, ώρες γραφείου (αρμόδια υπάλληλος: Μάχη Κολοκάτση, τηλ: 2351047263). Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας μειώθηκε ακόμη περισσότερο το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και πλέον ανέρχεται στα 28 € ανά τετραγωνικό μέτρο. Το υπόλοιπο ποσοστό συμμετοχής επιδοτείται από τους συνδιοργανωτές της έκθεσης. Σημειώνεται ότι έχει μείνει μικρός αριθμός διαθέσιμων περιπτέρων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

·        Αγροτικά  
·        Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - Μοτοσικλέτες
·        Βιομηχανικά προϊόντα
·        Γραφικές τέχνες – εκτυπώσεις
·        Δερμάτινα – Ενδύματα - Υποδήματα
·        Δομικά  - μονωτικά υλικά
·        Είδη κατοικίας
·        Εκπαίδευση
·        Έπιπλα – έπιπλα κουζίνας
·        Επαγγελματικός εξοπλισμός
·        Ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη
·        Κλιματισμός – ψύξη – θέρμανση - φωτοβολταϊκά
·        Κουφώματα
·        Κουρτίνες – Λευκά είδη - Στρώματα
·        Μηχανές γραφείου - Συστήματα πληροφορικής
·        Τζάκια
·        Τρόφιμα – ποτά
·        Φίλτρα νερού
·        Υπηρεσίες

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΒΕΠ 2011
Καθημερινές:       16:30 – 22:30
Σαββατοκύριακο: 11:00 – 22:00


ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !