25 Αυγούστου 2011

Κατερίνη: Καταστροφή κατασχεμένων προιόντων παρεμπορίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην καταστροφή κατασχεμένων προϊόντων και εμπορευμάτων, που είναι απόρροια παράνομου, πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου, προχώρησαν χθες, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αμαξοστασίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.


Τα δεκαεπτά χιλιάδες περίπου προϊόντα που καταστράφηκαν με σύνθλιψη, είναι αφενός το αποτέλεσμα των κατασχέσεων(δέκα χιλιάδων περίπου αντικειμένων), που έγιναν το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Παραλίας, από μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης, του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Λεπτοκαρυάς, της Ομάδας Δίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος. Αφετέρου και από κατασχέσεις(επτά χιλιάδων περίπου προϊόντων), στις οποίες προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες.
Είδη ένδυσης, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ομπρέλες, παιχνίδια κ.α. όπως και  αντίγραφα επώνυμων εταιρειών, τσάντες, αξεσουάρ κ.ο.κ. πήραν το δρόμο για το χώρο υγειονομικής ταφής.
Τα εν λόγω προϊόντα καταστράφηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας Δημήτρη Βαϊνά και της αρμόδιας υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας Νόπης Παππαδοπούλου.  



ΑΠΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ
Ο κ. Βαϊνάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα απτά αποτελέσματα της προσπάθειας των υπηρεσιών του Δήμου επισημαίνοντας: «η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσα από την πάταξη του παραεμπορίου είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο Κατερίνης».
Επιπλέον, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος: «η υπηρεσία καθαριότητας είναι σε ετοιμότητα και διαθέτει άμεσα προσωπικό και εξοπλισμό συμμετέχοντας έτσι από την πλευρά της στην πάταξη του φαινομένου. Οφείλω να συγχαρώ τη δημοτική αστυνομία για τη συστηματική της δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !