2 Αυγούστου 2011

Νέα Γκάφα του Δ. Δίου -Ολύμπου.... Προτείνουν τοπικά δρομολόγια ΚΤΕΛ...αποκλείοντας ομως Καρίτσα-Βροντού-Κονταριώτισσα !

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πέτρο Κιάφα και στον Γιώργο Φαρμάκη για το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που θα συνδέει τους οικισμούς του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Ο Πέτρος Κιάφας εξέφρασε την διαφωνία του για το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ μιας και θα ξεκινάει από το Δίον και θα φτάνει έως τους Πόρρους.

Με αυτό το δρομολόγιο αποκλείονται όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Δίου πλην του Δίου και των Πλατανακίων. Ο τοπικός αντιδήμαρχος αντέδρασε για την επιλογή αυτή και ο κύριος Κρεμέτης ήταν ο μόνος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψήφιας - εκλεγμένος στην δημοτική ενότητα Δίου - που συμφώνησε με τον Πέτρο Κιάφα. Φαίνεται πως τους άλλους εκλεγμένους - στη δημοτική ενότητα Δίου - με την πλειοψηφία, δεν τους ενδιέφερε το θέμα. Θέλουν μάλλον τα χωριά τους αποκλεισμένα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία. Να αναφέρουμε πως στο δρομολόγιο δεν περιλαμβάνεται η Σκοτίνα, ο εκλεγμένος σύμβουλος της οποίας συμφώνησε με τον αποκλεισμό του χωριού του ενώ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας δεν ρωτήθηκε.
 
ΠΗΓΗ DIONOLYMPOS.BLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !