2 Αυγούστου 2011

200 εθελοντές στον καθαρισμό ακτών της Λεπτοκαρυάς

 
Με πρωτοβουλία του πανελλαδικού ΣΚΑΙ και υπό την αιγίδα του δήμου Δίου- Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός ακτών στη Λεπτοκαρυά, το Σάββατο 30 Ιουλίου, με την παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Φαρμάκη, των αντιδημάρχων Δίου-Ολύμπου, Βασίλη Βροχαρίδη και Σοφίας Νούλα καθώς και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Βαγγέλη Κουκάρα.

Στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν απορριμματοφόρο και εργαζόμενοι καθαριότητας του δήμου Δίου-Ολύμπου, τα παιδιά από την κατασκήνωση των Ευαγγελικών, ο πολιτιστικός όμιλος γυναικών, η εθελοντική ομάδα δράσης Λεπτοκαρυάς, η πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς, η εθελοντική ομάδα δράσης Κατερίνης, η ποδηλατική απόδραση κ.ά., καθώς και πολίτες που δεν είναι μεν ενταγμένοι σε ομάδες ή συλλόγους αλλά που προσήλθαν αυθόρμητα προκειμένου να συμμετάσχουν στην όλη προσπάθεια.
Θετική συμβολή στη διοργάνωση είχαν καταστήματα καφέ και μπαράκια της Λεπτοκαρυάς καθώς και επαγγελματίες οι οποίοι προσέφεραν νερά εμφιαλωμένα για τους εθελοντές.
Σύμφωνα με όσα είχε προαναγγείλει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ, το 2011 είναι έτος αφιερωμένο στον Εθελοντισμό. Γι αυτό και ο ΣΚΑΙ 92,6 και αυτή τη χρονιά ανέλαβε μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία και κάλεσε όλους τους φίλους του σε αυτήν την νέα δράση.
Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ 92,6 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 διοργάνωσαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Ο ΣΚΑΙ 92,6 συμμετέχοντας στην πανελλαδική δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα», το Σάββατο 30/7, προώθησε καθαρισμό της παραλίας Λεπτοκαρυάς, εκδήλωση που τέθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Δίου- Ολύμπου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ο ΣΚΑΙ είχε καλέσει κατοίκους και εθελοντές, όλους μαζί, να προβούν σε εθελοντικό καθαρισμό των ακτών Λεπτοκαρυάς, ώστε «να απολαμβάνουμε καθαρές θάλασσες και ακτές στην Πιερία και αυτό το καλοκαίρι». 
 
pierialife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !