5 Αυγούστου 2011

Κατερίνη: "Εικόνες και Πρόσωπα" καθημερινά στις 12.00-13.00 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο 95,3 με τη Βίκυ Μήτρου





Μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή ξεκίνησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 fm. Στόχος της εκπομπής η προβολή των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, η ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την πόλη και το νομό,η παρουσίαση προσωπικοτήτων.



Με καλεσμένους, τηλεφωνικές συνδέσεις και επιλεγμένη μουσική η παρουσιάστρια (Βίκυ Μήτρου) σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα.


Συντονιστείτε στους 95,3 ή επισκεφτείτε την ίδια ώρα την ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης http://www.953fm.gr/portal//. Στείλτε ηλεκτρονικά τα μηνύματα σας στο vmitrou1@otenet.gr με τα δικά σας θέματα που θέλετε να αναδείξουμε μέσα από την εκπομπή.

Την ώρα της εκπομπής καλέστε στο 23510-34.000 και δηλώστε συμμετοχή για τις κληρώσεις πλούσιων δώρων  που προσφέρει η εκπομπή.

ΥΓ: To perifereianews.com Εύχεται στην καλή συνάδελφο Βίκυ Μήτρου Καλή Επιτυχία στο νέο εγχείρημά της..... Πρόκειται σίγουρα για μια ραδιοφωνική εκπομπή ...που Ξεχωρίζει στα ερτζιανά του νομού Πιερίας....Εμείς πάντως θα την ακούμε κάθε μεσημέρι 12-1.....Εσεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !