31 Ιουλίου 2011

Λιτόχωρο: "Λουκέτο" στο ΟΤΕSHOP της πόλης....του Ολύμπου



Σε 11 ανέρχονται τα καταστήματα Oteshop που βρίσκονται συνολικά στη σκιά του λουκέτου στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλονίκης, με τους εργαζόμενους σε αυτά να υπολογίζονται σε 44 άτομα.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με την επικεφαλής του συλλόγου των εργαζομένων του ΟΤΕ στους τέσσερις Νομούς Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Πιερία), ήδη η υπηρεσία 11888 στην Θεσσαλονίκη, που απασχολούσε 450 άτομα, κυρίως φοιτητές, αποφέροντας στην πόλη 5 εκατ. ευρώ ετησίως, έβαλε λουκέτο και πέρασε σε άλλα χέρια, με έδρα την Αθήνα και την Ξάνθη.
Υπογραμμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη υπό την απειλή λουκέτο βρίσκονται εμπορικά καταστήματα του ΟΤΕ στις περιοχές Β. Όλγας, Άνω Τούμπα, Χαριλάου, Ασπροβάλτα και Χαλκηδόνα, ενώ μένουν ενεργά άλλα δέκα και στην Χαλκιδική, προβλέπεται να λειτουργούν δύο, από ένα σε Μουδανιά και Πολύγηρο και να παύσουν αυτά σε Κασσάνδρα, Νικήτη, Ιερισσό και Νέα Καλικράτεια. Στο Κιλκίς προβλέπεται να λειτουργεί μόνο ένα στην πόλη και παύση αυτού στο Πολύκαστρο και η Πιερία αναμένεται να έχει ένα Oteshop στην Κατερίνη, με λουκέτο αυτού στο Λιτόχωρο.
Στη σημερινή εκδήλωση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας, Κωνσταντίνος Πάλλας, Δήμαρχος Βόλβης, Δημήτρης Γαλαμάτης, οι αντιδήμαρχοι των Δήμων Χαλκδηδόνας, Μανόλης Λαγογιάννης, Παιονίας, Χρήστος Καραθόδωρος, Σιθωνίας, Στέλλιος Κωστίκας, Αριστοτέλη Γιάννης Λαμπρινός και το μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, Άρης Μαλαματάς.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !