7 Μαΐου 2011

Τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Ειρήνης



Από το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού μας
Με θρησκευτική κατάνυξη και με την μεγαλύτερη ίσως συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Ανδρών Ασφαλείας του Νομού μας, χθες το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος τελέσθηκε Θεία Λειτουργία - Μνημόσυνο με αρτοκλασία για να τιμήσει την μνήμη της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας του σώματος της πρ. Ελληνικής Χωροφυλακής.

Στην χθεσινή Θεία Λειτουργία παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Παπαχρήστου.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη και ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Αλέξανδρος Γιουμίδης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Κ. Κουκοδήμου κ. Τζιμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί και πλήθος κόσμου.

Στην Θεία Λειτουργία - μνημόσυνο χοροστάτησε ο αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος συμπαραστατούμενος από τους ιερείς της Αγίας Τριάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την μνήμη της Αγίας Ειρήνης μίλησε μέσα στο ναό κατάλληλα ο π. Παύλο, ενώ τον Απόστολο έψαλλε ο δικός μας Θανάσης Παπαδόπουλος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Παπαχρήστου στο καφέ των αποστράτων στην πόλη μας δόθηκε δεξίωση, ενώ ενημέρωσε τα μέλη του συνδέσμου για τα πολλαπλά προβλήματα που απασχολούν τελευταία τους συνταξιούχους (ασφαλιστικά - οικονομικά κλπ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !