20 Απριλίου 2011

Ασφαλτόστρωση αγροτικού οδικού δικτύου "Διαλογητήριο Ράχης - Φράγμα Λόφου"



Συνολικού μήκους 6.000 μ. προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης
Στην ασφαλτόστρωση του αγροτικού οδικού δικτύου στην περιοχή «Διαλογητήριο Ράχης - Φράγμα Λόφου» προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.
Ειδικότερα οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση - ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου σε συνολικό μήκος 6000 μ.

Νίκος Μπουρονίκος
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης επέβλεψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Μπουρονίκος, ο οποίος αναφερόμενος στα εκτελούμενα έργα τόνισε:
«Με την ασφαλτόστρωση αυτή βελτιώνεται σημαντικά το αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής και δίνεται η δυνατότητα αφενός της άμεσης και ομαλής μετακίνησης των κατοίκων στις ασχολίες τους.
Αφετέρου διευκολύνεται η διακίνηση των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων. Γενικότερα έργα σαν το συγκεκριμένο δίνουν πνοή στην ύπαιθρο και αναβαθμίζουν συνολικά το οδικό δίκτυο του διευρυμένου πλέον Δήμου».
O προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 774.000 ευρώ. Η χρηματοδότησή του έγινε από το Ο.Π.Α.Α.Χ.(Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου).
Σύμφωνα με τη μελέτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες χωματουργικών, εκσκαφής, κατασκευής βάσης και υπόβασης, εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών σε μήκος 6 χ.λ.μ.
Η Δημοτική αρχή θα προχωρήσει - το αμέσως προσεχές διάστημα - σε παρόμοιες εργασίες και σε άλλες περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !