22 Απριλίου 2011

Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!


Τα παρακάτω αποτελούν επιστολές πολιτών στο blog lefteria τις οποίες και αναδημοσιεύει το katerinipress.

Ο κ. Μεταφορέας απαντάει ή απολογείται στο παραπάνω δημοσίευμα ;
΄Οπως και να΄χει το πράγμα, δεν είναι υπεράνω των Νόμων και της Τάξης.  Κανείς δεν είπε να απαξιώσουμε τους
επαγγελματίες που αγωνίζονται αξιοπρεπώς καθημερινά και με τα σημερινά δεδομένα της κρίσης.
Φταίει όμως ο Δήμαρχος δυστυχώς που σας αφήνει να αλωνίζετε όλες τις ώρες και έχετε κάνει μαγαζάκι σας τον πεζόδρομο
όταν λέτε προκλητικά " και αν σε κόρναρε κάποιος κ. Φοίβο, καλά έκανε γιατί εσείς προκλητικά κάνατε τη βόλτα σας"  και εννοώντας στον πεζόδρομο ......!
Και ο κ. Φοίβος εκφράζει την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα του internet, διότι οι φωτο που έβαλε είναι εικόνες που βλέπουν και ζουν καθημερινά !
΄Αντε και Καλή Ανάσταση !
Ε.Κ.

 Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Φοίβος Τ. Ο πεζόδρομος δεν είναι αούτομπαν. Δεν μας νοιάζει κ. Ζιώγκα εμάς τους απλούς και χωρίς κινούμενα οχήματα πολίτες τι λέει ο δήμαρχος και εσύ και οι μαγαζάτορες της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εμείς οι πεζοί θέλουμε να περπατούμε ελύθερα στον πεζόδρομο. Δεν θα τρέμουμε με σας μην μας πατήστε με τα ούρσαλα σας. Άμα θέλετε να ξεφορτώστε, να πάτε τα χαράματα, όχι το μεσημέρι. Ε, πονηρέ, εσύ κι ο δήμαρχος, χρονιάρα μέρα με τσάτισες. Ή τάχα θύμωσες και βρήκες ευκαιρία να διαφημίσεις τη φίρμα σου με το τηλέφωνο σου;


Πέτρος Λ.
μόνιμος κάτοικος  Μ. Αλεξάνδρου
Κατερίνη

 Άσε κ. Μεταφορέα τώρα που θα μας την βγεις κι από πάνω για τον πεζόδρομο, που έχουμε απηύδησει εμείς οι πεζοί με τα πάσης φύσεως οχήματα σας που τα κουβαλάτε εκεί όποια ώρα σας καπνίσει και φοβόμαστε να περπατήσουμε μην μας πατήσει καμιά ρόδα. Άνοιξε πρώτα κανένα λεξικό να μάθεις τι σημαίνει η λέξη πεζόδρομος. Και όταν απαντάς να μην είσαι αγενής και ούτε να κάνεις προσωπικές επιθέσεις. Οι φωτογραφίες του κ. Φοίβου μιλάνε από μόνες τους. Είστε παράνομοι όσοι μπαίνετε με οχήματα στον πεζόδρομο όποια ώρα νάναι και  σας καλύπτουν οι αρμόδιοι σε βάρος των πεζών πολιτών. Αντί να κάνεις το κορόιδο, θα μας μαλώσεις κι από πάνω; Δεν μας ενδιαφέρει τους πεζούς πως και πότε θα εφοδιάσεις εσύ τα μαγαζιά.  
Σε σένα και στον δήμαρχο εμείς οι πεζοί απαντάμε : Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!

Πολίτες κέντρου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !