19 Απριλίου 2011

Λιτόχωρο: Φωτεινό ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς Μίμηση ο κ. ΓκαγκαβούδηςΠροσέφερε ενόψει Πάσχα ο επιχειρηματίας Α. Γκαγκαβούδης και θα διανεμηθούν σε δημότες του Δήμου Δίου - Ολύμπου μέσω του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι"
Ενόψει Πάσχα, σε προσφορά 1.800 αυγών προχώρησε τοπικός επιχειρηματίας προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε οικονομικά αδύναμους δημότες του δήμου Δίου - Ολύμπου.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Γκαγκαβούδη που διατηρεί επιχείρηση εκτροφής κοτόπουλων στο Βαρικό Λιτοχώρου.
Τα αυγά σε συσκευασίες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και από εκεί ήδη διανέμονται σε φτωχούς συνδημότες.
Η δημοτική αρχή του δήμου Δίου - Ολύμπου επαίνεσε τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Γκαγκαβούδη για την πρωτοβουλία του και τον ευχαρίστησε για την ευγενική του προσφορά και ευχήθηκε σ' αυτόν και στην οικογένειά του να έχουν καλό Πάσχα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ
Ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Γκαγκαβούδη, του εύχεται καλή Ανάσταση και εκφράζει την ευχή, μακάρι αυτή η πρωτοβουλία για προσφορά σε οικονομικά αδύναμους δημότες να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συνδημότες, είτε αυτοί είναι επιχειρηματίες, είτε εισοδηματίες, είτε πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
"Πάντοτε θα υπάρχουν οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας που χρειάζονται την αλληλεγγύη όλων. Ιδιαίτερα όμως αυτή την περίοδο όπου η χώρα και η περιοχή μας διέρχεται βαθιά οικονομική κρίση, πρωτοβουλίες όπως αυτή του κ. Γκαγκαβούδη είναι αξιέπαινες και μας γεμίζουν χαρά.
Ενόψει Πάσχα, εύχομαι στον επιχειρηματία, στην οικογένειά του και σε όλους να έχουμε καλό Πάσχα, όπως επίσης εύχομαι και καλή Ανάσταση στην πατρίδα μας και στην περιοχή μας", δήλωσε ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου.


katerinipress: Θα θέλαμε με τη σειρά μας να εκφράσουμε το Θαυμασμό μας στο συγκεκριμένο επιχειρηματία ο οποίος ΑΠΕΔΕΙΞΕ εμπράκτως ότι ακόμη ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... Με το εγχείρημα του αυτό θα δώσει λίγες νότες Χαρας σε δεκάδες ανήμπορους κατοίκους της περιοχής... που το φετινό ΠΑΣΧΑ δε  θα ειχαν ούτε αυτή τη Δυνατότητα.... Του Πασχαλινού αυγού... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κ. ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !