20 Απριλίου 2011

Εκδήλωση αγάπης από το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης στο Ειδικό Σχολείο


Μαθητές σε επίσκεψη αγάπης

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει, επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο εκδηλώνοντας την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τα παιδιά που φοιτούν εκεί.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15/4 τα τμήματα Γ2- Γ3 με την συνοδεία του διευθυντή κ. Αλεξίου Ιωάννη και της φιλολόγου κ. Σεϊτανίδου Φωτεινής τραγούδησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό με τη συνοδεία κιθάρας και έδωσαν δώρα στα τμήματα που υπάρχουν. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου ενθουσιάστηκαν, τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου και χάρηκαν που τους θυμήθηκαν.
Στη συνέχεια, η διευθύντρια κ. Χαλεπλή και οι καθηγητές του Ειδικού Σχολείου - με την εργατικότητα και την ευαισθησία που τους διακρίνει - ξενάγησαν το φιλοξενούμενο σχολείο στους χώρους τους, έδειξαν τη δουλειά τους, κέρασαν τους μαθητές και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.
Ενόψει των Άγιων ημερών που πλησιάζουν, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου πήραν ένα μάθημα ζωής και γύρισαν προβληματισμένοι στο σχολείο τους. Επιπλέον, θαύμασαν τη δουλειά και την προσφορά των καθηγητών που δουλεύουν εκεί.
« Μπράβο σας, παιδιά, για την ευαισθησία που σας διακρίνει! » Πάντα να δείχνετε την ανθρωπιά σας, γιατί το σχολείο εκτός των άλλων διδάσκει και την αγάπη και η αγάπη είναι το δόσιμο, είναι τα απλά πράγματα που έχουμε μέσα μας και που τα έχουμε ξεχάσει.

eptanews

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !