13 Απριλίου 2011

Κατερίνη: Πρόσκληση για συμμετοχή στην 1η Γιορτή ΕθελοντισμούΜε πρωτοβουλία της «Ποδηλατικής Από-Δρασης» και της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας», την 6η και 7η Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Εθελοντισμού στην πόλη της Κατερίνης.
Στόχοι της διήμερης εκδήλωσης..... είναι, η προβολή των δράσεων των εθελοντικών ομάδων του τόπου μας και η δυνατότητα άμεσης γνωριμίας τους με τους πολίτες. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, όπου, σε επιλεγμένα σημεία του, από το Σιντριβάνι μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας, θα στηθούν τα περίπτερα ενημέρωσης των ομάδων.

Σύλλογοι, φορείς και ομάδες πολιτών, από το Νομό Πιερίας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 1η Γιορτή Εθελοντισμού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 22 Απριλίου 2011, στέλνοντας eMail στη διεύθυνση info@otoposmou.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο: 6974 54 50 21
Οι ιστοχώροι www.otoposmou.gr και www.podilatikiapodrasi.gr φιλοξενούν από σήμερα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω εκδήλωση.
Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !