4 Απριλίου 2018

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας καλωσόρισε το νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία παραγωγική και αποτελεσματική θητεία.




Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Σοφία Μαυρίδου ενημέρωσε το νέο Διοικητή για τρέχοντα θέματα της περιοχής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχία, τονίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που φέρει το απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει, με στόχο την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την υπεράσπισης της Πατρίδας μας.




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και κατέστησε σαφές ότι θα είναι αρωγός στη δύσκολη και υπεύθυνη αποστολή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !