28 Φεβρουαρίου 2018

Ανθοκομική Έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού Κατερίνης



Η Eθελοντική Oμάδα Dράσης νομού Πιερίας, μετά από συνεννόηση με τους ανθoπαραγωγούς του νομού μας, οργανώνει ανθοκομική έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού Κατερίνης από τις 19 έως τις 23 Απριλίου 2018.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο συναντήσεις με τους παραγωγούς και την επόμενη Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση με στόχο τη συγκρότηση της συντονιστικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει την οργάνωση της έκθεσης.

Καλούνται όλοι οι ανθοπαραγωγοί του νομού Πιερίας να βρίσκονται την Παρασκευή στον Καπνικό Σταθμό για να αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο οργάνωσης της έκθεσης.

Την έκθεση θα μπορούν να την επισκεφθούν μαθήτριες και μαθητές οι οποίοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια φύτευσης μικρών λουλουδιών, κατασκευής ανθοδέσμης κλπ.
Προτού λοιπόν μυρίσει Άνοιξη, η αυλή του Καπνικού Σταθμού ετοιμάζεται να βάλει και πάλι τα γιορτινά της. Τα 12 σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα μεταμορφωθούν σε 12 μικρούς ανθόκηπους με χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη συντονιστική επιτροπή, την Παρασκευή στις 7:00, να βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !