17 Φεβρουαρίου 2018

Αποκατάσταση οδοστρώματος & ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Νεοκαισάρειας & Π.Κεραμιδίου



Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στην Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας και Π. Κεραμιδίου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε σήμερα με ασφαλτόστρωση.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν σε κάθε Τοπική Κοινότητα, την σταδιακή αποκατάσταση όλων των οδοστρωμάτων, τα οποία είχαν φθαρεί είτε από την πάροδο του χρόνου και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες είτε κυρίως από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που επικράτησαν στην περιοχή μας στη διάρκεια του Νοεμβρίου 2017. Στόχος μας είναι να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων, όσο και των πεζών κατά την διάβασή τους εντός των οικισμών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αντίστοιχες εργασίες είναι σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !