3 Φεβρουαρίου 2018

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επανάστασης του ΚολινδρούΕνόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της κήρυξης της Επανάστασης της 22ας Φεβρουαρίου 1878 στον Κολινδρό για την απελευθέρωση της Μακεδονίας,

πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Λαγδάρη σύσκεψη στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κολινδρού για να συζητηθούν λεπτομέρειες για την υποδοχή του Προέδρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όσοι εμπλέκονται άμεσα στην προετοιμασία που απαιτείτε για την υποδοχή του Προέδρου και την διοργάνωση των εκδηλώσεων, όπως παρακάτω: οι ιερείς του Κολινδρού κ. Χρήστος Παπαϊωάννου και κ. Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα. Βασιλική Νικολοπούλου, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας-καθαριότητας κ. Κωνσταντίνος Κακάνης, ο Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ. κ. Ιωάννης Λιόλιος, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Κολινδρού κα. Δέσποινα Παπαργυρίου, ο Τοπικός Αστυνόμος Κολινδρού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικολάου Λούση κ. Βασίλειος Τσαρτσαρής και οι υπηρεσιακοί παράγοντες κα. Αλεξάνδρα Κόρακα, κ. Χρήστος Κομπατσιάρης και κ. Θωμάς Γκέκας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα Διοικητικά και Τεχνικά θέματα που αφορούν την υποδοχή του Προέδρου, όπως η προετοιμασία των χώρων, καθαριότητα και καλλωπισμός του Κολινδρού, η δοξολογία, η επιμνημόσυνος δέησης, η κατάθεση στεφάνων, η παρέλαση, οι χορευτικές εκδηλώσεις, η τιμητική διάκριση από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και η δεξίωση που απαιτείτε.

Οι παρευρισκόμενοι ανέλαβαν ξεχωριστά τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν να φέρουν εις πέρας.

Προγραμματίστηκαν τακτικές συσκέψεις για την αρτιότερη διοργάνωση του εορτασμού της επετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...