17 Φεβρουαρίου 2018

Ποιοτική ενίσχυση του φωτισμού στον Κορινό



Στην ενίσχυση και συντήρηση του φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές, συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Οι παρεμβάσεις αντικατάστασης κατεστραμμένων και τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων νέου τύπου, σε στύλους της ΔΕΗ, σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού στον Κορινό, οι οποίες είναι σε εξέλιξη κινούνται προς την παραπάνω κατεύθυνση. Παράλληλα, αποτελούν συνέχεια αντίστοιχων εργασιών, στο σύνολο του Δήμου.

«Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού, των συνθηκών πρόσβασης με έμφαση στην ασφαλή διέλευση πεζών και οδηγών. Επιπλέον, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας και η αποφυγή φωτορύπανσης» τονίζει σε δήλωσή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Αλέξανδρος Καλτσίδης.



Γενικότερα, στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου και ταυτόχρονα η μέριμνα για τον συστηματικό, σύγχρονο - ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών, στο σύνολο του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !