9 Ιανουαρίου 2018

Γυναίκα σκοπεύει να παντρευτεί ένα… Tetris



Η Noorul Mahjabeen Hassan λέει πως έχει σεξουαλικό φετίχ με τα αντικείμενα και σκοπεύει πια να δοκιμάσει την τύχη της με ένα Tetris, καθώς ο δεσμός της με τον πρώην σύντροφό της είναι πλέον παρελθόν.

Ο πρώην ήταν ένα κομπιουτεράκι τσέπης, ο Pierre, με τον οποίο αλληλεπιδρούσε η κοπέλα πατώντας τα κουμπάκια του. Μόνο που όλα αυτά πήραν τέλος και τώρα σκέφτεται να δοκιμάσει την ερωτική της τύχη με ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που μας έρχεται από τα παλιά, το κλασικό και πολυαγαπημένο Tetris.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ερωτεύεται έναν μηχανικό φίλο, καθώς παλιότερα το δοντάκι της πονούσε κάθε φορά που έβλεπε iPods ή συσκευές GPS!



Η διάνοια στα μαθηματικά Noorul είναι φοιτήτρια από το Ορλάντο της Φλόριντα και σκοπεύει να παντρευτεί το Tetris της μόλις πάρει πτυχίο. Απολαμβάνει εξάλλου να ζει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αναμνηστικά από το παιχνίδι της δεκαετίας του ’80, αν και η σχέση της με τον σύντροφό της δεν εξαντλείται εδώ, καθώς διατηρούν κανονικό -σεξουαλικά ολοκληρωμένο- όπως λέει δεσμό.

«Νομίζω πως ο Tetris είναι τόσο όμορφος, έχει να κάνει με την τελειότητα και διεγείρει το μυαλό μου. Σωματικά, παίρνω αυτό το αίσθημα που παίρνουν οι άνθρωποι που έχουν σχέση και ξέρουν πως είναι ο κατάλληλος», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !