13 Ιανουαρίου 2018

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ



Επέστρεψαν την Κυριακή 7/1/18 από τη Θεσσαλονίκη οι αποστολές των δυο λεωφορείων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συμμετέχοντας στο φιλικό τουρνουά στα γήπεδα «Champions» της Πυλαίας με τις αντίστοιχες ομάδες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με πλούσιες εμπειρίες στις βαλίτσες τους τα τμήματα υποδομής Τζούνιορ και Προτζούνιορ του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων Τζούνιορ και Προτζούνιορ με καθοδήγηση τον εξαίρετο προπονητή τους Νίκο Τσαγκαλίδη πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, γονείς και προπονητές τους με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το «ευ αγωνίζεσθε», δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα.

Οι αναμετρήσεις είχαν ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Οι αρκετοί αγώνες που διεξήχθησαν είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών, παραγόντων και γονέων.

Το φιλικό τουρνουά Ακαδημιών έκλεισε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις σε παιδιά, παράγοντες και γονείς και με την επιθυμία των παιδιών ν’ ανανεώσουν το ραντεβού τους για την περίοδο του Πάσχα στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ με συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση τους διοργανωτές και όλους όσους συνεισφέραν εθελοντικά στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά φιλικών συναντήσεων καθώς και τα σωματεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους προπονητές Νικολαΐδη Νίκο, Κρινίτσα Αντώνη και Εξαδάκτυλου Μαρία και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον προπονητή τους Φελόπουλο Ραφαήλ, εφόρους και τους υπέροχους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε».
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !