7 Ιανουαρίου 2018

Σε νοσοκομείο της Λάρισας η βαριά τραυματισμένη ορειβάτισσα από τον ΌλυμποΣε νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται από τη νύχτα η 35χρονη ορειβάτισσα που είχε τραυματιστεί βαριά χθες το πρωί στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 2.800 μέτρων.

Η επιχείρηση για τη μεταφορά της αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί στο λούκι του Στεφανιού. Από νωρίς χθες το πρωί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είχε ενημερωθεί για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

Όμως το ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, που εστάλη για να μεταφέρει την τραυματία, δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή, επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα.

Τελικά το απόγευμα η γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο , όπου και νοσηλεύεται.

lefteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...