4 Ιανουαρίου 2018

6 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Συνεχώς νέα ταλέντα αναδεικνύονται από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, που έρχονται να πλαισιώσουν τους καταξιωμένους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Ομίλου. Έτσι η νέα χρονιά ξεκίνησε με 6 κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. να έχουν επιλεγεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές των αντίστοιχων κατηγοριών, και να συμμετέχουν σε προπονητικά καμπ.

Πιο αναλυτικά: Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου που αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας Γυναικών βρίσκεται στο Σχινιά, μαζί με τη χρυσή Βαλκανιονίκη Κατερίνα Κούρτη και τον επίσης Βαλκανιονίκη Σωτήρη Νάστο, που επιλέχθηκαν, μέσα από σειρά δοκιμασιών, να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής μας Ομάδας κατηγορίας Νεανίδων και Εφήβων αντίστοιχα.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται για ένα διήμερο προπονητικό καμπ, 3 ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης , που επιλέχθηκαν, μετά από τεστ, από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ανάπτυξης Δ.Γιαννιού. Οι νεαροί ταλαντούχοι αθλητές Χατζησαββίδου Δήμητρα, Κετσιτζόγλου Γιώργος και Καρυώτη Ανδρονίκη, έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με ακόμη 17 επίλεκτους αθλητές, από διάφορους Ομίλους, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους έμπειρους όσο και τους νεαρότερους αθλητές και τους προπονητές τους Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου, δίνει η διοίκηση του Ν.Ο.ΚΑΤ. μαζί με ευχές για υγεία και καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !