15 Δεκεμβρίου 2017

Έδεσσα: Εγκαίνια Πωλητηρίου της ΔΗΚΕΔΕ στην περιοχή των ΚαταρρακτώνΣήμερα, Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πωλητηρίου αναμνηστικών ειδών και τοπικών προϊόντων της ΔΗΚΕΔΕ.

Το πωλητήριο δημιουργήθηκε στο χώρο που στέγαζε το παλιό Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών μέχρι πριν μερικούς μήνες. Μετά τη μεταφορά του Κέντρου Πληροφόρησης στη σημερινή του θέση και την εξαιρετικά πετυχημένη λειτουργία του, η ΔΗΚΕΔΕ προχώρησε στο δεύτερο στάδιο του σχεδιασμού της για λειτουργία του μικρού πέτρινου κτηρίου στο Πάρκο Καταρρακτών ως πωλητηρίου.

Μία σημαντική παράμετρος στη λειτουργία του χώρου είναι ότι στο πωλητήριο θα διατίθενται δημιουργίες των Ατόμων με Αναπηρία που συμμετέχουν στις δομές της ΔΗΚΕΔΕ.

Η λειτουργία του πωλητηρίου αναμένεται αφενός να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες της περιοχής των Καταρρακτών και αφετέρου να δώσει τη δυνατότητα στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που συμμετέχουν στις δομές της ΔΗΚΕΔΕ να αποκτήσουν ένα εισόδημα μέσα από την πώληση των αναμνηστικών ειδών που δημιουργούν. Έτσι, με μία κίνηση οι Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ στηρίζουν την τουριστική ανάπτυξη και τα Άτομα με Αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...