19 Δεκεμβρίου 2017

Δέματα Αγάπης διέθεσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου



Πεντακόσια πενήντα δέματα αγάπης με τρόφιμα, προϊόντα ψυγείου, αναψυκτικά, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής χρήσης διένειμε σε άπορες οικογένειες ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.


Η διανομή των προϊόντων σε άπορους εγγεγραμμένους στην Τράπεζα Τροφίμων του δήμου πολίτες, έγινε βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, σε ακόμη μια πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την έμπρακτη κοινωνική στήριξη των ευπαθών ομάδων του δήμου.

“Με πνεύμα ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στους δημότες που μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Στόχος μας είναι να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, ώστε να περάσουν τις γιορτές με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !