19 Δεκεμβρίου 2017

Προσοχή στον ψεύτικο διαγωνισμό που υπόσχεται εισιτήρια της Aegean Airlines

Ένας ακόμη ψεύτικος διαγωνισμός εμφανίζεται στο Facebook αυτές τις μέρες και αφορά υποτιθέμενα δωρεάν εισιτήρια από την Aegean Airlines. Η ίδια η εταιρεία αναγκάστηκε να προβεί σε σχετικό post στη σελίδα της στο Facebook, καθώς φαίνεται ότι για ακόμη μία φορά έχουν ξεγελαστεί πολλοί.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «AEGEAN-FLY.CLUB».

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ή ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ AEGEAN AIRLINES S.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΡΗΤΩΣ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EL.AEGEANAIR.COM ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/AEGEANAIRLINES/ , ΣΤΟ TWITTER ΤΟ HTTPS://TWITTER.COM/AEGEANAIRLINES ΚΑΙ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟ HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/AEGEANAIRLINES/

Προσοχή λοιπόν, μην την πατήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...