19 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα δέματα σε 800 οικογένειες του Λαγκαδά

Χριστουγεννιάτικα δέματα με βασικά είδη διατροφής, διανεμήθηκαν ενόψει των εορτών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά σε 800 οικογένειες συνδημοτών μας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με δαπάνες του Δήμου και λειτουργεί στην πόλη του Λαγκαδά και περιφερειακά σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές μας Κοινότητες.
Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στα σημεία διανομής της παροχής, κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιούν κατ΄οίκον διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου Λαγκαδά, στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) Λαγκαδά και σε όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και τη διανομή των πακέτων.
Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά .
http://livelagadas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !