27 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες της RyanairΜεγάλη ταλαιπωρία για πολλούς επιβάτες προκάλεσε χθες το πρωί η πυκνή ομίχλη στη Θεσσαλονίκη καθώς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω χαμηλής ορατότητας.

Δεν έλειψαν όμως και οι πιο τραγικές περιπτώσεις εξυπηρέτησης όπως αυτή της Ryanair να προσγειώνει την πτήση της FR1371 από Νάπολη για Θεσσαλονίκη... στην Αθήνα.


Οι δεκάδες επιβάτες, μετά από 2 ώρες κυριολεκτικά στο δρόμο και χωρίς καμία ενημέρωση τελικά επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί πως όταν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" αποκαταστάθηκε η λειτουργία, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών της Ryan, οι άλλες εταιρίες συνέχισαν κανονικά την πτήση τους προς Θεσσαλονίκη.


Το αεροπλάνο μετά τη Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Νάπολη. Δυστυχώς και η συγκεκριμένη πτήση ακυρώθηκε, αναστατώνοντας και τους επιβάτες εκείνης της πτήσης.

Τα προβλήματα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες όταν ξεκίνησε επιτέλους η περιβόητη επισκευή του κεντρικού διαδρόμου του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τώρα να χρησιμοποιείται ο βοηθητικός διάδρομος, περιορισμένων δυνατοτήτων, που μπορεί να εξυπηρετήσει λιγότερες πτήσεις ταυτόχρονα.

E-Daily.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...