7 Νοεμβρίου 2017

Βελτίωση – αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς της Δ.Ε. Πιερίων



Στη βελτίωση – αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς της Δ.Ε. Πιερίων και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Ρητίνης, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Ελατοχωρίου, Βρίας συμβάλλουν, οι παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.




Οι παρεμβάσεις αναβαθμίζουν ριζικά το οδικό δίκτυο, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της Δ.Ε. Πιερίων. Οι εργασίες εκτελούνται με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και η ολοκλήρωσή τους αναμένεται να διασφαλίσει άνετη και ασφαλή μετακίνηση τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους διερχόμενους επισκέπτες.




Τις εργασίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος τονίζει σε δήλωσή του: «Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και όπως στην πράξη αποδεικνύουμε, η διαρκής βελτίωση των οδικών υποδομών στο σύνολο του Δήμου αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας».




Την τρέχουσα περίοδο οι εργασίες επικεντρώνονται σε ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις σε οικισμούς της Ρητίνης, ενώ αναλυτικότερα - μεταξύ άλλων - οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν:

Σε οικισμούς της Δ.Κ Ρητίνης:

Τσιμεντοστρώσεις οδών, κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων, τοιχείων, ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών κ.α.

Τ.Κ Ελατοχωρίου: Εργασίες πλακόστρωσης της κεντρικής εκκλησίας του οικισμού, κατασκευή ιρλανδικών ρείθρων σε διαβάσεις ρεμάτων κ.ο.κ.




Τέλος, εργασίες στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας, θα εκτελεστούν και σε οικισμούς της Τ.Κ Βρίας, καθώς κ.α. παρεμβάσεις στους οικισμούς που προαναφέρθηκαν.




Το έργο προϋπολογισμού €368.800,00 χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους, κατασκευάζεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Απρίλιο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !