6 Νοεμβρίου 2017

Εντοπισμός σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, από την Άμεση Δράση, απογευματινές ώρες σήμερα, για τον εντοπισμό σορού ανδρός στη θαλάσσια περιοχή Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης και γκρίζας κόμης. Η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες Λιμενικές Αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνοδεία περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !