2 Νοεμβρίου 2017

Εγκατάσταση ιστών οδοφωτισμού από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας



Εγκατάσταση δεκατριών (13) ιστών οδοφωτισμού, που τέθηκαν σε λειτουργία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας από τον 2ο κόμβο Κεραμιδίου προς το Νοσοκομείο, ολοκληρώνοντας την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή και διασφαλίζοντας συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας.




Η παρέμβαση εντάσσεται στο έργο: "Τακτική συντήρηση, επέκταση εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού και φωτοσήμανσης δρόμων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΔΤΕ της ΠΕ Πιερίας" προϋπολογισμού : 230.000,00€ (με ΦΠΑ).




Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ελέγχει το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και παρεμβαίνει προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες και να καταγραφούν ελλείψεις για την καλή λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων και των οδών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.




Επιτόπιο έλεγχο στο σημείο πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα, καθώς όπως επεσήμαναν πρόκειται για παρεμβάσεις μεγίστης σημασίας, που διασφαλίζουν τόσο στο κοινό εύκολη και ασφαλή προσπελασιμότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης-αποδεικνύοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας- όσο και στους πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας γενικότερα που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο της περιοχής, τις απαραίτητες συνθήκες για άνετες και πρωτίστως ασφαλείς μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !