11 Νοεμβρίου 2017

Διακοπές 6 μηνών με . . . μισθό 78.000 δολάρια στο Κανκούν



Για όσους θέλουν να πληρώνονται και να κάθονται σε μια παραλία πίνοντας piña coladas και κάνοντας αναρτήσεις στα social media, σήμερα ίσως είναι η τυχερή σας μέρα.

Το Cancun.com, ένας ταξιδιωτικο ιστότοπος για όσους ψάχνουν να κάνουν κράτηση για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικού, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πως ψάχνουν για έναν «Cancun Experience Officer (CEO)» που θα είναι το πρόσωπο της νέας ιστοσελίδας.

Και μάλιστα, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 78.000 δολάρια για έξι μήνες «εργασίας».

Τα καθήκοντα εργασίας συνεπάγονται να χαλαρώνετε στην παραλία και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας βίντεο, σύμφωνα με το Fox News.

Ο νέος εργοδότης προτίθεται να δίνει 13.000 το μήνα μισθό ενώ ο εργαζόμενος θα έχει VIP πρόσβαση στα κλαμπ και όλες τις δραστηριότητες. Φυσικά, όλα τα έξοδα διαβίωσης είναι καλυμμένα. «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε την αναζήτησή μας για έναν CEO που θα είναι το πρόσωπο και η προσωπικότητα του Κανκούν. Το να πληρώνεσαι για να ζεις και να ταξιδεύεις σε όλο το Μεξικό είναι μια εμπειρία ζωής» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Cancun.com, Τσαντ Μέγερσον σε δήλωση.

«Είναι πραγματικά ένας από τους πιο αξιόλογους ταξιδιωτικούς προορισμούς και θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα βρούμε το σωστό πρόσωπο που θα μας βοηθήσει να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο τι μπορεί να προσφέρει το Κανκούν, από τον πολιτισμό και την κοινότητα μέχρι τα όμορφα ξενοδοχεία και τις παρθένες παραλίες του» Το cancun.com δημοσίευσε επίσης μια περίεργ περιγραφή της θέσης εργασίας, η οποία περιλαμβάνει καθήκοντα όπως ο ύπνος σε πολυτελή κρεβάτια, το αγνάντεμα στις παρθένες παραλίες, η αναρρίχηση σε πυραμίδες ηλικίας 3.000 ετών, η κολύμβηση με φάλαινες- καρχαρίες και την «πιο αξιοζήλευτη δουλειά στον πλανήτη».

Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να ανεβάσετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο ceo.cancun.com, περιγράφοντας το λόγο που θα πρέπει να προσληφθείτε. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 17 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !