7 Νοεμβρίου 2017

24 Ώρες στην Ελλάδα στην Κατερίνη ΕΡΤ3

Στην ΕΡΤ3 αυτήν την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα στις 14.00
επανάληψη επεισοδίου την Κυριακή 12/11/2017 και ώρα στις 17.00

Οι 24 Ώρες στην Ελλάδα επισκέπτονται την Κατερίνη και την Πιερία. Πηγαίνουν στο φαράγγι του Ορλιά για εναλλακτικό τουρισμό, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, και συνεχίζουν στον Εθνικό Δρυμό του Ολύμπου με την άναρχη βλάστηση και την πολύτιμη γιάνκεα, το λείψανο παγετώδους εποχής 65 εκατομμυρίων ετών που δεν συναντάται πουθενά αλλού.
Μας προσκαλούν στο κέντρο της πόλης της Κατερίνης με «ξεναγό» έναν ιδιότυπο αρχιτέκτονα, ο οποίος έχει ταράξει τα νερά στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης. Καταγράφουν τα στάδια προετοιμασίας των παραδοσιακών ζυμαρικών και ξετρυπώνουν τη 15χρονη Βαλκανιονίκη κωπηλάτισσα από την Κατερίνη που πήρε το χρυσό στην Κωνσταντινούπολη και βάζει στόχους όπως κάθε θετικός άνθρωπος. Δεν ξεχνούν, όμως, και τη σημασία του ποντιακού πολιτισμού, το ρόλο που διαδραμάτισε στη Μακεδονία, ώστε να αφιερώσουν χρόνο και σε αυτό το πρόσωπο της Κατερίνης.

24 Ώρες στην Ελλάδα, 24 ώρες στην Κατερίνη και στην Πιερία με τις ιστορίες ανθρώπων που μας εμπνέουν από τη στιγμή που όλοι μαζί συνθέτουν την ομορφιά αυτού του αγέρωχου τόπου με την ξεχωριστή βλάστηση και την άνθιση σε όλα τα επίπεδα.

Σας θέλουμε μαζί μας στο τέταρτο επεισόδιο του Τρίτου Κύκλου που γυρίστηκε στον τόπο σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !