12 Νοεμβρίου 2017

Νεαροί «άνοιξαν» 18 μαγαζιά και οχήματα στις Σέρρες

Η μελέτη του modus operandi μιας σπείρας διαρρηκτών που είχαν ρημάξει τα καταστήματα και τα σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών το τελευταίο δεκαπενθήμερο, οδήγησε την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας στα ίχνη τους.


Τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από τρεις απανωτές διαρρήξεις και άλλες δυο απόπειρες σε καταστήματα με λεία διάφορα χρηματικά ποσά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τριών Ελλήνων ηλικίας 22, 19 και 18 χρόνων. Στο σπίτι του 22χρονου, κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής που αποδόθηκε στο κατάστημα απ’ όπου είχε κλαπεί, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα σιδερένιο κλομπ.

Από την εξέλιξη της προανάκρισης προέκυψε ότι οι τρεις νεαροί, μαζί με έναν 20χρονο Αλβανό συνεργό τους ο οποίος αναζητείται, είχαν διαπράξει άλλες οκτώ διαρρήξεις σε καταστήματα και μια σε αυτοκίνητο, ενώ είχαν στο ενεργητικό τους άλλες τρεις απόπειρες εισβολής σε μαγαζιά και μια σε ένα ακόμη όχημα. Σε όλα αυτά προκάλεσαν φθορές άνω των 2.500 ευρώ, ενώ η λεία τους υπολογίζεται σε 2.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και σε βάρος τους, όπως και στον αναζητούμενο, ασκήθηκε δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές κακουργήματος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !