4 Νοεμβρίου 2017

Οδηγούσαν γυμνόστηθες μηχανάκι και τραυμάτισαν σοβαρά 12χρονο



Δύο νεαρά κορίτσια στη Νέα Ζηλανδία είχαν την έμπνευση να οδηγήσουν μία μηχανή μεγάλου κυβισμού σε υψηλή ταχύτητα γυμνόστηθα μπροστά από τους συμμαθητές τους σε χώρο έξω από το σχολείο τους. Αυτή η απερισκεψία τους όμως θα έχει επιπτώσεις καθώς πάνω στον χαβαλέ τους έπεσαν πάνω σε 12χρονο μαθητή τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Οι δύο γυμνόστηθες μηχανόβιες, όμως, μάλλον είχαν στραμμένη αλλού την προσοχή τους, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την εμφάνισή τους στο βίντεο, παρέσυραν και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά έναν άλλο 12χρονο μαθητή του σχολείου, που εκείνη την ώρα έπαιζε ποδόσφαιρο.



Μία στιγμή εφηβικής ανωριμότητας, λίγο έλειψε να κοστίσει σε ένα νεαρό μαθητή την ικανότητά του να περπατάει, καθώς υπήρξε θύμα ενός πολύ περίεργου τροχαίου ατυχήματος.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που το ένα πόδι του μαθητή, διαλύθηκε, καθώς το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που έφτανε ως το κόκκαλο. Ευτυχώς, οι γιατροί του κοντινού νοσοκομείου κατόρθωσαν να το σώσουν, καθώς ελόχευε ακόμα και ο κίνδυνος του ακρωτηριασμού.

Οι δύο νεαρές κοπέλες, εντοπίστηκαν, και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νόμο αλλά και με το σχολείο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !