21 Οκτωβρίου 2017

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών,



Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, κατά τη διενέργεια της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης μηχανοκίνητων τμημάτων του Στρατού στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:




α. ΤΡΙΤΗ (24-10-2017):

(1) Κατά τις ώρες 07.00΄- 17.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

(α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:

Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

(β) Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη:

Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, μέσω Ν. Ρυσίου, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση αεροδρομίου, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.




Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.




Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα και θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι στα σημεία των εκτροπών.




Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !