30 Οκτωβρίου 2017

Πουλάει το σπίτι του γιατί... βαρέθηκε τις επιθέσεις από τους εξωγήινους!



ο real estate υπέστη σοβαρό πλήγμα εν μέσω κρίσης και όχι μόνο στην Ελλάδα. Περιουσίες χάθηκαν, οι αξίες ξεφούσκωσαν, πολλές ιδιοκτησίες πουλήθηκαν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Όμως το οικονομικό δεν αποτελεί τον μοναδικό λόγο για να πουλήσει κάποιος. Ένας ιδιοκτήτης στην Αριζόνα έβγαλε στο... σφυρί το σπίτι και το ράντζο του, διότι, όπως δήλωσε, βαρέθηκε να δέχεται επιθέσεις από... εξωγήινους!



Ο Τζον Έντμουντ, ιδιοκτήτης του Stardust Ranch στην κοιλάδα Ρέινμποου, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ότι... βαρέθηκε τις συναντήσεις με εξωγήινους και αναγκάζεται να πουλήσει την περιουσία του, η αξίας της οποίας ανέρχεται σε τουλάχιστον 5 εκατ. δολάρια.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης, που μένει μόνος με τη σύζυγό του Τζόις, υποστήριξε ότι παρενοχλείται συνεχώς από όντα που δεν κατοικούν στη Γη και ότι από το 1995 που μετακόμισε στο ράντζο, αναγκάστηκε να σκοτώσει 19 από αυτά με ένα σπαθί σαμουράι!

Ο ίδιος και η σύζυγός του, μάλιστα, δήλωσαν ότι έχει πέσει θύματα απαγωγής από εξωγήινους σε πολλές περιπτώσεις. «Σχεδόν από την πρώτη μέρα που μετακομίσαμε εδώ, βιώσαμε περίεργες εμπειρίες. Σήκωσαν την Τζόις από το κρεβάτι και τη μετέφεραν στο πάρκινγκ και από εκεί προσπάθησαν να την τραβήξουν στο σκάφος τους», δήλωσε ο Τζον Έντμοντ, ο οποίος «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο facebook και μία εικόνα από ένα μεγάλο σημάδι στο πόδι, το οποίο, όπως υποστηρίζει, το έπαθε μετά από μάχη που έδωσε με έναν εξωγήινο.

Το ζεύγος Έντμοντς αγόρασε το συγκεκριμένο κτήμα προκειμένου να προωθήσει τη διάσωση των αλόγων. Ο Τζον Έντμοντς, προκειμένου να πείσει για τους ισχυρισμούς του, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο facebook, με το σπαθί σαμουράι και το αίμα των... εξωγήινων.

Το ερώτημα που προκύπτει, ωστόσο, είναι το εξής. Το ζεύγος Έντμοντς... τρελάθηκε από τη μοναξιά και βλέπει παραισθήσεις, ή πρόκειται για μία... υπερβολική δόση δημιουργικής φαντασίας, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές και να πετύχει καλύτερη τιμή;

Η απάντηση θα δοθεί από τους επόμενους ιδιοκτήτες, αν και εφόσον πουληθεί η φάρμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !