26 Οκτωβρίου 2017

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και καθαρισμού τμημάτων του οδικού δικτύου



Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πιερίας, που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την ασφάλεια των πολιτών-οδηγών καθώς και για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και τον ευπρεπισμό της περιοχής.

Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης ασφαλτοτάπητα ολοκληρώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 1η Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Αιγίνιο-Όρια νομού στη θέση μετά το Παλαιό Ελευθεροχώρι. Στο σημείο αποκαταστάθηκαν φθαρμένες ασφαλτικές επιφάνειες εξαιτίας καθιζήσεων του οδοστρώματος.




Παράλληλα, συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διενήργησαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αποψίλωσης χόρτων στην 1η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Παραλία.





Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, έχει αξιώσει την εντατικοποίηση των εργασιών, προκειμένου το οδικό δίκτυο να είναι έτοιμο πριν την έλευση του χειμώνα.




Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει εντάξει στο τεχνικό της πρόγραμμα παρόμοιες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Πιερίας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης ανάπλασης και αποκατάστασης φθορών για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής, όπως διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων κ.ά..





«Τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθημερινά καταγράφουν φθορές στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, επιχειρώντας άμεσα για την ασφάλεια πρωτίστως των πολιτών και επισκεπτών οδηγών και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !