6 Σεπτεμβρίου 2017

Διαλύθηκε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης!


Δραματικές ώρες για τον Γηραιό: Διαλύθηκε ο Ηρακλής του Σπύρου Παπαθανασάκη με παίκτες και τεχνικό τιμ να ενημερώνονται επίσημα ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.
Tο χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου», πήρε σάρκα και
οστά καθώς η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη σε συνδυασμό με τους καταστροφικούς χειρισμούς του σε επίπεδο διοίκησης τα τελευταία δύο χρόνια, που έφεραν την ομάδα σε σημείο να αδυνατεί να ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια έφεραν τους «κυανόλευκους» στο σημείο της διάλυση με την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 να αποτελεί... παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο η ομάδα να δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό - οι παίκτες ενημερώθηκαν σε συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λόλα, πως όχι μόνο δεν θα γίνει η φιλική αναμέτρηση, αλλά πως ο Ηρακλής θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι προπονήσεις που γίνονταν μετ' εμποδίων όλο αυτό το διάστημα.


Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν ήταν κάτι... ξαφνικό, άλλωστε από το SDNA είχε τονιστεί ο ορατός κίνδυνος διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φέρει αποκλειστικά και μόνο την "υπογραφή" του Σπύρου Παπαθανασάκη.


Αυτό που αποδείχτηκε περίτρανα είναι πως για ακόμα μία φορά, παρά τα όσα έλεγε αυτός τόσο, στην επίσημη τοποθέτηση του, όσο και στους (λιγοστούς) συνεργάτες του, δεν κατάφερε να πράξει το παραμικρό και οδήγησε τον Ηρακλή στον αφανισμό και πλέον τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε, θα βαραίνουν τον ίδιο.


Τέλος, η επόμενη μέρα του συλλόγου δείχνει πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ (υπάρχουν συζητήσεις με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων), ωστόσο ο κόσμος είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στην πολύ κρίσιμη Γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !