16 Σεπτεμβρίου 2017

Ασφαλτοστρώσεις σε Νέα Μουδανιά και Νέα Καλλικράτεια

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου: “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ” επίκειται αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αγίου Γεωργίου του οικισμού Ν. Μουδανιών σε όλο το μήκος της. Αναλυτικότερα, πρόκειται να αποξηλωθεί η υπάρχουσα ασφαλτική στρώση και να καθαιρεθεί τμήμα της σκυροδετημένης υποδομής αυτής. Εν συνεχεία θα εφαρμοστεί η απαιτούμενη ασφαλτική στρώση. Η εν λόγω εργασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.
Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών οι διασταυρώσεις θα αφεθούν ανοιχτές για να πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων από και προς την παραλιακή οδό, ενώ οι πινακίδες σήμανσης θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία εκτός του χώρου του έργου.
Επίσης, αναμένεται να ξεκινήσει ο αποκλεισμός τμήματος της οδού Τζαβούρα ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες κατασκευής του οδοστρώματοςαπό γρανιτοκυβόλιθο και ανάπλασης των πεζοδρομίων αυτού.
Μέχρι σήμερα, στη περιοχή του Ελαιώνα κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο τμήμα των έργων αποχέτευσης ομβρίων ενώ συνεχίζεται η κατασκευή κρασπέδων και πεζοδρομίων καθώς και οδοστρωσίας με θραυστό υλικό.
Όσον αφορά την εξέλιξη κατασκευής του έργου: “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ” η επανέναρξη των εργασιών αυτού έχει προγραμματιστεί επίσης για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή της οδού Κοττάκου από το ύψος της οδού Οσίας Παρασκευής έως την οδό Μυκονιάτη καθώς και της οδού Πιτσούλη από το ύψος της οδού Χατζηαργυρού έως την οδό Οσίας Παρασκευής. Στα όρια των οδών στις οποίες προβλέπονται οι ανωτέρω εργασίες θα υπάρχουν οι προβλεπόμενες πινακίδες σήμανσης, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...