26 Αυγούστου 2017

Έναρξη προετοιμασίας για τον Βαφύρα Δίου



Την έναρξης της προετοιμασίας της ανδρικής μας ομάδας είχαμε  στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Με δεκαεπτά (17) παίκτες να είναι παρόντες έγινε η πρώτη προπόνηση από την οποία έλλειπαν για προσωπικούς λόγους ακόμα πέντε (5).


Η εισαγωγή, το καλωσόρισμα και τα πρώτα επίσημα λόγια προς του παίκτες ανήκαν στο μέλος του Δ.Σ. Σάκη Στρίμπα. Έδωσε το στίγμα και δήλωσε την πεποίθηση του πως με σωστή νοοτροπία και δουλεύοντας σωστά υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας, όλα μπορούν να πάνε καλά και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Στην συνέχεια ο κόουτς Σαραπτσής έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να συστηθούν επισήμως προς τους νέους τους συμπαίκτες. Έπειτα έλαβε τον λόγο ο ίδιος και προσπάθησε μέσα σε λίγα λόγια να δώσει την κατεύθυνση και την νοοτροπία που επιθυμεί να έχει η ομάδα. Στάθηκε δε και επισήμανε πως δύο είναι οι σημαντικότεροι στόχοι της ομάδας φέτος, η συνοχή ως ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και η απόδοση όμορφου και ελκυστικού μπάσκετ.

Στην διάρκεια της προπόνησης οι παίκτες μπήκαν σε ασκήσεις ατομικής τεχνικής και από την πρώτη κιόλας ημέρα ο κόουτς θέλησε να δώσει και το στίγμα του ως προς την ομαδική τακτική της ομάδας περνώντας σε ανάλογες ασκήσεις.

http://basketball.vafiras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !