29 Αυγούστου 2017

Κάτοικος της Βεργίνας γέμισε με ...ωλόχαρτα και εσώρουχα το Δημαρχείο της Βέροιας

Μπορεί να αιφνιδίασε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ωστόσο φαίνεται πως το σχεδίασε από καιρό ο κάτοικος της Βεργίνας, που το απόγευμα της Δευτέρας (28/8) πέταξε πολλά σκουπίδια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και έξω από το Δημαρχείο.


Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο Δήμο Διαμαντόπουλο, ο οποίος, αφού έλαβε τον λόγο και συστήθηκε δημόσια, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στην περιοχή «Πλατανάκια» της Βεργίνας.



Μάλιστα, έκανε λόγο για διακίνηση ναρκωτικών (σημειώνοντας πως σε διαφορετικές εκδηλώσεις οι έμποροι παραμένουν οι ίδιοι). Αυτή η αναφορά, αλλά και η προγενέστερη ότι στο δημοτικό συμβούλιο «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» και δεν ξέρουν τι γίνεται στην περιοχή εγέρθηκαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ο λόγος από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, αντιπρόεδρο του Σώματος Μιχάλη Σουμελίδη.


Aποχωρώντας ο κ. Διαμαντόπουλος έριξε στο πάτωμα το… πεσκέσι του προς το Δήμο Βέροιας, το οποίο ήταν – κυρίως – χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και ένα εσώρουχο (ανδρικό).



Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που εξασφάλισε το InVeria.gr, ο κάτοικος της Βεργίνας ανέβασε το αγροτικό του όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου και έριξε γύρω στις 4 με 5 σακούλες απορριμμάτων, σκορπώντας τα σκουπίδια στα σκαλιά του κτιρίου.





Αμέσως μετά το συμβάν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, κατόπιν προτροπής του ίδιου του Δημάρχου κάλεσε την αστυνομία και δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέγραψαν το συμβάν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν προχωρήσει ο ίδιος ή ο Δήμος σε μήνυση κατά του πολίτη.

Το συμβάν, όπως ήταν φυσικό, είχε αντίκτυπο και στην…. πολιτική ατμόσφαιρα, με τον εκ Βεργίνας καταγόμενο Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας Γιώργο Γουλτίδη να παίρνει σαφώς το μέρος του πολίτη, λογομαχώντας έντονα με τον αντιδήμαρχος Καθαριότητας, αλλά και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βεργίνας Μανώλη Εμμανουηλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !