28 Αυγούστου 2017

Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον Δήμαρχο ΕλευσίναςΡεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης, Μάνος Φραγκιουδάκης

Αιματηρή επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι, εντός του γραφείου του Δημάρχου, με δράστη έναν 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, η σύμβαση του οποίου λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και δεν θα ανανεωνόταν.

Ο δράστης πήγε στο γραφείο του Δημάρχου όπου ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα, ο συμβασιούχος να τραβήξει μαχαίρι και να χτυπήσει με αυτό, δύο φορές στον δεξί μηρό, τον Δήμαρχο.

Στο Δημαρχείο επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ αμέσως μετά της πράξη του ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή. Ο Δήμαρχος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην περιοχή ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από την Αστυνομία, καθώς ήταν γνωστά τα στοιχεία του δράστη στις Αρχές και 50 λεπτά μετά εντοπίστηκε σε καφετέρια της Ελευσίνας, επί της οδού Παπαγιάννη 47, όπου και συνελήφθη, ενώ μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας για να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και φέρεται την τελευταία χρονική περίοδο να είχε πάψει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα φαίνεται όλα αυτά να επιδεινώσουν την κατάσταση συν του γεγονότος ότι έληγε η σύμβασή του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης φεύγοντας από το δημαρχείο και πριν πάει στην καφετέρια όπου συνελήφθη, πέταξε το μαχαίρι στους κάδους που βρίσκονται στις γραμμές του τρένου.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...