11 Αυγούστου 2017

Δράμα: 40χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή κατά την γέννα



Απρόσμενη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα δυσμενή εξέλιξη είχε η διαδικασία του τοκετού για μια σαραντάχρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Δράμα που μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του νομού για να φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε.

Η μητέρα απεβίωσε μετά από ανακοπή κατά τη γέννα, αφήνοντας εμβρόντητους την οικογένεια και τους συγγενείς της. Από τους γιατρούς της κλινικής αλλά και του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το παιδί που κυοφορούσε, τελικά γεννήθηκε παρουσιάζοντας αρχικά πρόβλημα αφού υπήρξε εισρόφηση αμνιακού υγρού.

Έτσι μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο άλλου νομού καθώς το νοσοκομείο της Δράμας δεν διαθέτει εξειδικευμένη βρεφολογική κλινική. Μια ημέρα αργότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, το βρέφος ξεπέρασε τον αρχικό πολύ σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στη Γερμανία και είχε επιστρέψει πριν λίγες ημέρες για ολιγοήμερη επίσκεψη στην ιδιαίτερή της πατρίδα, την Δράμα.

Το αναπάντεχο περιστατικό άφησε άφωνη την οικογένειά και τον σύζυγό της που περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του ιατροδικαστή για να ενημερωθούν για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 40χρονης μητέρας χωρίς να αποκλείουν τίποτε.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό με πρόβλημα κατά τη γέννα και τελικά το θάνατο μίας νεαρής μητέρας, είχε συμβεί πριν από μερικές εβδομάδες σε ιδιωτική κλινική της Καβάλας.



dramini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !