26 Αυγούστου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο παραδοσιακό πολιτιστικό διήμερο του μορφωτικού συλλόγου νέων ΚορινόυΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 18ο παραδοσιακό πολιτιστικό διήμερο του μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινόυ.
Το Διοικητικό συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .
Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο Καβακλιωτών Αιγινίου , το λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης , την εστία Πιερίδων μουσών και τον πολιτιστικό σύλλογο Αρκοχωρίου που με τα χορευτικά τους τμήματα, μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στο διήμερό μας .
Πολλά συγχαρητήρια στο παιδικό τμήμα του συλλόγου μας για την χορευτική του παρουσία τη πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων .
Μεγάλη η ευγνωμοσύνη και πολλά τα ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που στήριζαν , στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά και ηθικά τον σύλλογο μας.
Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές , τα μέλη του συλλόγου ,τους χορευτές και όλους τους γονείς που δούλεψαν ,κουράστηκαν και μόχθησαν για να στηθεί όλη η εκδήλωση.
Χωρίς τη συμβολή τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της.
Ευχαριστούμε πολύ τη πρόεδρο της κοινότητας Κορινού για την στήριξη της , την Αντιπεριφέρεια Πιερίας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης τον διευθηντη του δημοτικού σχολείου Κορινού για την παραχώρηση του χώρου και την κα Μακρίδου Πιπίτσα που εκπροσώπησε τον δήμο Κατερίνης .
Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους που μας έδωσαν τη χαρά να πιαστούμε χέρι- χέρι στον κύκλο .Τον ποντιακό σύλλογο , τον σύλλογο ανατολικορωμυλιώτών , τον σύλλογο Κουμπαγιωτών , τον πολιτιστικό σύλλογο Κίτρους , τους νοσταλγούς της παράδοσης , τον σύλλογο της Γανόχωρας, την Θρακική Εστία , την Δήμητρα του Αιγινίου , το χορευτικό του δήμου Συκεών , τον σύλλογο του Σκεπαστού καθώς επίσης και όλους τους φίλους χορευτές από Θεσσαλονίκη ,Αλεξάνδρεια και λοιπή κεντρική Μακεδονία που έκαναν τόσο δρόμο για να είναι κοντά μας .
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς , που στήριξαν τον σύλλογο μας με την εμφάνιση τους εδώσαν τον δικό τους αγώνα για την περάτωση της εκδήλωσης .


Να είμαστε καλά και ανταμώσουμε και του χρόνου στο χοροστάσι του Κορινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...