1 Μαρτίου 2017

Ελαιόλαδο "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας



Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πώληση 20-30 τόνων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου για τις οικογένειές τους και εντός των επόμενων εβδομάδων, πρόκειται να προβούν σε ομαδική παραγγελία στο πλαίσιο της δράσης "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ". Για το σκοπό αυτό καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές συνεταιρισμούς ελαιολάδου να επικοινωνήσουν με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας ελαιοκάρπου, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν μία ποσότητα 20 έως 30 τόνους εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου οξύτητας < 0,4 και Κ έως 16, εσοδείας 2016, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5 λίτρων.

Η πώληση και παράδοση της πιο πάνω ποσότητας θα πρέπει να γίνει στην Κατερίνη στο πλαίσιο της δράσης "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ", ενώ τα έξοδα συσκευασίας, φόρτωσης και μεταφοράς της θα βαρύνουν τον προμηθευτή, ο οποίος θα υποχρεούται να εκδώσει αποδείξεις λιανικής πώλησης, ενώ το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας μεταξύ των οποίων και οι χημικές αναλύσεις του ελαιολάδου. Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίζεται και η προμήθεια της τάξεως του 1,5 % επί του τζίρου (σε είδος ελαιόλαδο) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 ενώ η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής είναι η 1η Απριλίου, ημέρα Σάββατο.

Πληροφορίες: info@otoposmou.com και 6977404637 Γιώργος Κωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !