2 Φεβρουαρίου 2017

Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης



Με τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ο Δήμος Κοζάνης επιχορηγήθηκε από το Πράσινο Ταμείο με το ποσό των 10.000 € ως επιβράβευση για την πρωτοτυπία των δράσεών του, καθώς και για τη συμβολή αυτών στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς το συνδυασμό οικολογικών μέσων μετακίνησης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Μέρος του ποσού της επιχορήγησης δαπανήθηκε για την αγορά υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, τα οποία τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Κήπο και βρίσκονται πλέον στη διάθεση όλων των πολιτών που επιθυμούν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Η τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των πολιτών ώστε να εντάξουν την κίνηση στην καθημερινότητά τους, αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία υπαίθριων πάρκων γυμναστικής σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου, η οποία αποτελεί και έναν από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής.

Το υπόλοιπο μέρος του ποσού της επιχορήγησης του Πράσινου Ταμείου θα διατεθεί σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα, οι οποίες δρομολογούνται για το άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !