20 Φεβρουαρίου 2017

Ποντίκια σε νηπιαγωγείο της ΑλεξανδρούποληςΠαρέα με... ποντίκια κάνουν μάθημα οι λιλιπούτειοι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείοιυ Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Εδώ και μια βδομάδα, σύμφωνα με το e-evros.gr, στο 3ο Νηπιαγωγείο έχουν κάνει την εμφάνισή τους τρωκτικά και κανένας αρμόδιος δεν έχει ενδιαφερθεί, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.

Δεδομένο είναι πως η υγεία των παιδιών βρίσκεται σε κίνδυνο, μιας και όλοι γνωρίζουμε πως οι ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν από τα τρωκτικά μπορεί να αποβούν και θανατηφόρες.

Την Παρασκευή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απευθύνθηκε στους υπευθύνους του Δημαρχείου Φερών.

Η απάντηση που πήραν; "Nα αναλάβει η Διεύθυνση του σχολείου τις εργασίες μυοκτονίας και καθαρισμού των χώρων, από τα χρήματα που περισσεύουν από τα διαχειριστικά έξοδα του σχολείου".

"Αποποιούνται τις ευθύνες τους, ρίχνουν το μπαλάκι στο ίδιο το σχολείο, ενώ είναι δική τους δουλειά. Τα παιδιά μας καθημερινά περνούν πολλές ώρες μέσα στο σχολείο, παίζουν, τρώνε και κυλιούνται στον ίδιο χώρο που αλωνίζουν αμέριμνα τα ποντίκια. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί", τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...