9 Φεβρουαρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Δυναμώνουν και διεκδικούν τη θέση που τις αξίζει στο πρωτάθλημα



Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει απαιτήσεις και οι Πιερίδες Μούσες το ξέρουν. Η φετινή χρονιά με όλα τα απρόοπτα των αναβολών του πρωταθλήματος δεν βοήθησε την ομάδα να βρει το ρυθμό της. Η προσπάθεια όμως δεν σταματά και η πίστη στην καλύτερη πορεία δεν μειώνεται παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η Διοίκηση κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με δύο νέες μεταγραφές και προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 12-2-2017 με τον Μέντεκα Θεσσαλονίκης.

Οι νέες μεταγραφές που ενισχύουν την ομάδα είναι η Ευτυχία Αρζουμανίδου, τερματοφύλακας και η Γιάννα Καπιτζίκα με αμυντικά καθήκοντα από τη Λάρισα. Η ομάδα υπολογίζει στα δύο κορίτσια που έπαιξαν κι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.



Η Διοίκηση της ομάδας, ευχαριστεί τον κ. Λιντέρη από την ΑΕΛ για την πολύτιμη συνδρομή στην ολοκλήρωση των μεταγραφών καθώς και την STHIL Γκουτζιάνα – Ειρήνη Καρρά για την προσφορά (μποτάκι εργασίας) για καθιερωμένη πλέον κλήρωση δώρου στους εντός έδρας αγώνες. Τέλος οι Πιερίδες Μούσες ευχαριστούν το Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση των άρτιων γηπεδικών εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !