26 Ιανουαρίου 2017

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας τίμησε τον Κατερινιώτη καρδιολόγο Λάμπη Ι. Σιδηρόπουλο



Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης




Σε λαμπρή τελετή στις 18 Ιανουαρίου ο Ι.Σ.Καβάλας τίμησε τον συμπατριώτη μας καρδιολόγο Λάμπη Ι. Σιδηρόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του.




Ο Πρόεδρος κ. Κροκίδης εξήρε την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρισε ως “τον πιο δραστήριο και έντιμο γιατρό του νομού Καβάλας”!




Η Δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία όταν αυτή υπηρετούσε μαζί του ως πνευμονολόγος στο νοσοκομείο Καβάλας. Τον χαρακτήρισε “αξιέπαινο γιατρό και εξαίρετο συνάδελφο”.




Η Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας κ. Γιοβαννού ανέφερε ότι ενθαρρύνει και πρωτοστατεί στην ιατρική περίθαλψη και φροντίδα των προσφύγων στα πομακοχώρια και άλλα φτωχά μέρη της Ελλάδας.




Ο εκπρόσωπος του Ι.Σ.Καβάλας κ. Τοραμανίδης αναφέρθηκε στην 40/χρονη προσφορά του. “Όταν ήταν φοιτητής ακόμα είχε το χάρισμα να παρακινεί συμφοιτητές να επισκέπτονται φυλακές, ορφανοτροφεία και γηροκομεία σε όλη την Ελλάδα. Ως γιατρός ενθαρρύνει και οργανώνει με συναδέλφους του επισκέψεις σε φτωχούς ασθενείς σε γειτονικές Βαλκανικές χώρες, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες, ιδιαίτερα μεταξύ των προσφύγων”.




Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι ένας σεμνός γιατρός, πολύ γνωστός στην κοινωνία της Καβάλας αλλά και στην ευρύτερη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δεν παύει να τονίζει ότι απλά κάνει το καθήκον του, και ότι όλη η δόξα ανήκει στο Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !