18 Ιανουαρίου 2017

"ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ" ή αλλιώς... "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!"

Σήμερα και κατόπιν επικοινωνίας που είχα και με τον νομικό μου εκπρόσωπο ( Κος Νικόλαος Αντωνόπουλος-δικηγόρος ,Κατερίνη Πιερίας) με αστυνομικές/διωκτικές υπηρεσίες( δίωξη ηλ.εγκλήματος)αλλά και με Εισαγγελικές Αρχές, και ενημερώνοντας αυτούς για τα σποραδικά και σπασμωδικά περιστατικά "γνωστών -αγνώστων" επωνύμων -ανωνύμων συνάνθρώπων μας που , στο διαδίκτυο είτε με αναρτήσεις ,με αρθογραφίες , με ηχητικό ή /και οπτικοακουστικό υλικό,
παρουσιάζουν για το πρόσωπο μου στοιχεία, ψευδή, ημί-αληθή (ολόκληρο ψέμα), ανα-ληθή, ανυπόστατα, διαστρεβλωμένα κατα το δοκούν για το προσωπικό ή άλλο ώφελος και συμφέρον,χλευασμούς, ύβρεις, συκοφαντικές δυσφημίσεις,προσβλητικές και ειδεχθείς εκφορές λόγου και τοιαύτα πολλά... Από τούδε ΔΗΛΩΝΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τα κάτωθι:
1) Οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος (φυσικό πρόσωπό ή οργανισμός) που ποθεί ,( όπως "κόπτονται" οι ερευνητές του διαδικτύου..) ΑΛΗΘΙΝΑ να φανερώσει την "αλήθεια" περι του προσώπου μου ,ως αναφορά στο ακαδημαικό,επαγγελματικό, ιδεολογικό /θρησκευτικό και προσωπικό μου γίγνεσθαι kαι credo, δύναται πλεον είτε με μηνυτήριο αναφορά ( με τα νόμιμα ,ενδικα μέσα ενώπιον της Ελλαδικής Δικαιοσύνης) ή εξώδικα μέσω του νομικού μου εκπροσώπου ( με όλες τις εκφάνσεις και συνέπειες αυτών), να αποσαφηνίσει, αποκαταστήσει και αποκαλύψει τα περί εμού γεγραμμένα και ισχυριζόμενα , στο ευρύ και ανοιχτό κοινό. Το να υποπτευόμαστε εξάλλου ανοιχτά τους άλλους σημαίνει ότι κατηγορούμε, μυστικά, τον εαυτό μας.
2) Η συνεχής και απο μια ισχνή α-κυκλη συντεχνία ανθρώπων να υποσκελίσουν τόσο το Μήνυμα αλλά και τον μηνυτή δεν αποτελουν για εμέ προσωπικά "ΥΒΡΗ" ή οιαδηποτε μορφή "Βλάβης" ( όσο αυτη μένει στο φραστικό βαθμό),διότι και δεν ισχύουν επουδενει λόγο και έργο τα γραφόμενα τους ,αλλά τουναντίον..αποτελούν σχέδιο ύστατης "διαφημίσεως" τόσο προς τον εκφορέα αλλά πιότερο προς το ΜΗΝΥΜΑ που με ηθος και πάθος ( χωρίς φόβο) πραγματώνω στην Ελληνική Επικράτεια.
3) ΑΝ οι σκέψεις μου και η προσωπική και συνάμα αδέσμευτη γνώμη μου ( συμφωνα με τους παγιους νομους και το Σύνταγμα περί ελευθεριας εκφρασης της σκέψης & λόγου), αναφορικά με τις επιστημονικές ενδείξεις , συσχετισμούς και αιτιολογίες που παραθέτω,εμπίπτουν στην έγκριτη έρευνα,στην αυταπόδειξη, στο εκλογικευμενο επιστημονικό πρίσμα ή όχι..τούτο αποτελει ίσως το Σπόρο και μακροπρόθεσμα τον Καρπό, μιας καλυτερης ,ομορφοτερης και ανωτερης διαλεκτικής, δημοκρατικής και ορθολογιστικής συζητησεως εφολης της ύλης ,ένωπιον ανοιχτου κοινου -Αιτιώ παρόντα-.,ειδικών και μή καθώς και του Τύπου, αλλά σίγουρα οχι το "μονοπώλιο" κάποιων αιθεροβαμόνων ¨ερευνητών" και αυτοβαπτιζομένων σχολιαστών-κριτών οι οποιοι, δεν εχουν ουδεμία ΓΝΩΣΗ ..οπότε άρεται αυτομάτως η εκφορά οιασδήποτε ΓΜΩΜΗΣ τους.(Όταν κατηγορείς τους άλλους, παραιτείσαι από τη δύναμή σου για αλλαγή...Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο. Το να κατηγορείς κάποιον άλλον είναι πολιτική.
4) Στην Ελλάδα βλέπουμε μόνο τη δυσάρεστη και την αδύνατη πλευρά κάθε πράγματος. Όλοι ξέρουν το τι δε γίνεται και, ικανοποιημένοι με την απαισιόδοξη γνώμη τους, κατηγορούν κάθε άνθρωπο που έχει δράση και προσπαθεί να κάνει κάτι τι.
Η εμπειρία μας διδάσκει πως η βασική άμυνα των αδύναμων μυαλών είναι να κατηγορούν χωρίς λόγο.
5) Τέλος..Προτείνω στους αντιπάλους μας μια συμφωνία: αν σταματήσουν να λένε ψέματα για μας, θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς...γιατί ..Το πιο εύκολο κυνήγι είναι το κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου.
Απο τούδε , δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους λίγους αυτούς συναθρώπους μου,ας επιτελούν το "εργο " τους και εγώ το ΣΚΟΠΟ μου..Οι 2 ευθείες γραμμές δεν τέμνονται ποτέ παρεκτός στο σημείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ..."Αν πρόκειται να χτυπήσεις με την Αλήθεια, προκάλεσε όσο περισσότερο πόνο μπορείς γιατί, όπως και να ‘χει, θα σε κατηγορήσουν." Θα παρακαλέσω λοιπόν στους φίλους που είναι παρόντες στον χώρο εδώ, να παρουν το αυτο κείμενο και να το δημοσιοποιησουν ,αναρτησουν στις σελίδες και ιστοχώρους που θα βλέπουν τα περί εμού ( κακώς) γραφομένα, ειπωμένα και σχολιασμένα...
Και από σήμερα και καθώς οι αρχαίοι έλεγαν .. Audiatur et altera pars ή αλλιώς.. "Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης...Ώσπερ το ευθύ ευθέος ου δείται, ούτως ουδέ το δίκαιον δικαίου."
Μετά παντός νομίμου δικαιωμάτος μου,
Κων/νος Μουρούτης
ΥΓ."Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην, ότι αυτοί χορτασθήσονται."

Dr.Konstantinos Mouroutis

C:\Users\user\Desktop\ΡΗΤΑ2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !