28 Ιανουαρίου 2017

Στο Ηράκλειο η πρώτη δημόσια τουαλέτα για ζώα !Τουαλέτα για τετράποδα, αποφάσισε να φτιάξει μετά τον εξωραϊσμό της πλατείας Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια Ηρακλείου, ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά.

Ο σύλλογος Καμινίων και ο πρόεδρος Μανόλης Τσουρής με την πρωτοβουλία τους αυτή, θέλουν να βοηθήσουν στην καθαριότητα του νέου πάρκου και παράλληλα μέσω της υγιεινής των ζώων να διδάξουν πολιτισμό.

"Είναι μια ομαδική κίνηση που γίνεται με την βοήθεια φίλων, συνεργατών και επιχειρηματιών που θέλουν να ζουν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον" επεσήμανε στο ekriti.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, Μανόλης Τσουρής.

«Οι ιδιοκτήτες ζώων πρέπει να τα μαθαίνουν πώς να λειτουργούν στη φύση. Στην WC ζώων ο χώρος είναι διαμορφωμένος για την ανάγκη των τετράποδων φίλων μας, ενώ υπάρχουν τα απαραίτητα σακουλάκια για τις ακαθαρσίες τους».

Παράλληλα ο κ. Τσουρής ευχαρίστησε το μέλος του συλλόγου Βαγγέλη Παπαγγελή για την ζωγραφιά που έκανε στην τουαλέτα των ζώων και ομόρφυνε το παρκάκι στην πλατεία και τον επιχειρηματία που πρόσφερε την πινακίδα για να βάλουν την λέξη «WC» πάνω παρέα με ένα σκυλί, προς σωστή ενημέρωση των φιλόζωων και ιδιοκτητών.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...